Információ, foglalás menete

Hasznos Információk

Vendégházról

Az új építésű, Őrségi Szalma Vendégház, önálló. A tulajdonosok nem lesznek jelen így biztosítva nyugodt pihenésüket. A 4 (+1) férőhelyes vendégházban 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, kandallós nappali, illetve étkező és egy jól felszerelt konyha található. Ágyneműt, ágyneműhuzatot és törölközőt biztosítunk. Hűvösebb időben a házat felfűtve adjuk át Vendégeinknek, de a további kellemes hőmérsékletről önállóan kell gondoskodniuk a fatüzelésű kandalló-kályhával, ehhez az aprófát biztosítjuk. 
5 Fő szállásánál egyedi árat egyeztetünk. Az őrségi építkezési szokásokat figyelembe véve a ház nincs bekerítve, nyitott a porta. A házhoz egy nagy, fedett kertre, erdőre néző terasz valamint tűzrakó hely és 2 autó számára alkalmas ingyenes parkoló tartozik. Ez egy igazi őrségi szállás!

Háziállatok és dohányzás:

A szállás nem dohányzó és nem fogad háziállatokat. 

Foglalás menete:


Érkezés és távozás időpontja: 

Érkezés napján a szállást 15,00 - 19,00 óráig lehet elfoglalni, távozáskor kérjük, hogy 10 óráig hagyják el a vendégházat, hogy a következő Vendégeinknek rendezetten, tisztán tudjuk birtokba adni. Amennyiben  10 óráig nem hagyják el a szállást úgy + 1 napi szállásdíjat felszámítunk.
Kérjük, hogy érkezésüket megelőző napon és az érkezés napján kb 2 órával előbb jelezzék !
Köszönjük!


Foglalás időpontja:

Foglaláskor kérjük az érkezés és távozás pontos időpontját, az érkező vendégek számát, a foglalást intéző vendég nevét, lakcímét, elérhetőségeit (telefonszám és e-mail cím) és az esetlegesen érkező gyermekek életkorát megadni szíveskedjenek. Csak írásban, e-mailen leadott foglalásokat tudjuk fogadni. (Árak és foglalás fülön) Amennyiben a megadott elérhetőségen nem tudjuk visszaküldeni a szállásfoglalás igazolását (pl. helytelen telefonszám ill. e-mail cím miatt) akkor a beérkezett foglalást töröljük.

Foglalható minimális éjszakák száma:

Az új építésű Őrségi Szalma Vendégház, minimum 2 éjszakára foglalható, de ettől eltérhetünk
pl. hosszú hétvégéken, nagy rendezvényekkor és ünnepnapokon (minimum 3 éjszaka)!


Foglalás, előleg fizetés:

A foglalás véglegesítéséhez a visszaigazolás után, a szállásdíj 50 %-át 2 napon belül kérjük elutalni a megadott számlaszámra. Amennyiben ezen idő alatt nem érkezik meg a befizetés vagy a visszajelzésünkre nem reagálnak, úgy a foglalást töröljük és nem tartjuk tovább a lefoglalt napokat.

A foglaló  megfizetése banki átutalással történhet a visszaigazoláskor megadott bankszámla számra. Az utalásnál kérjük, a közlemény rovatban feltüntetni a foglaló nevét és a foglalni kívánt dátumot. 

Lemondás feltételei

Ha a lefoglalt, visszaigazolt szállást az érkezés időpontja előtt minimum 31 nappal előbb lemondják akkor a szállásdíj vagy a foglalóként megfizetett díj 90 %-a jár vissza. 31 - 1 nappal előbb lemondott és foglalózott ill. kifizetett  szállásdíjat nem áll módunkban visszatéríteni, mivel így a Vendégházunk ezen idő alatt üres áll. Köszönjük megértésüket!

A lefoglalt időpontok Mindenkire nézve kötelezőek és ettől eltérni nem lehet a következő érkező Vendégek kárára. Ha a kedves Vendég a lefoglalt időponthoz képest később kezdi meg vagy előbb távozik a szállásról akkor a Vendégházunkat nem terheli semmilyen anyagi kártérítés. 

Amennyiben vendégházunkat érintő, váratlan esemény következik be és nem tudjuk biztosítani Kedves Vendégeink részére a szállást, akkor egy általunk ajánlott, őrségi szálláshelyen oldjuk meg a pihenésüket vagy visszatérítjük a megfizetett szállásdíjat, foglalót megegyezés és lehetőség szerint.

Módosítás feltételei:

A szállásadásnál mindig a Vendégeink kényelmét tartjuk szem előtt, ezért a szállás időpont módosítására csak abban az esetben van lehetőség, ha van szabad helyünk.

A Vendég foglalásával (foglaló befizetésével) elismeri, hogy az alábbi foglalási, módosítási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja.  

Ajándékutalvány

Az ajándékutalvány ellenértékét átutalással tudják fizetni. Az összeg megérkezésekor visszaigazoljuk és postázzuk az utalványt a megadott névre és címre. Hogy az utalvány személyre szóló legyen, kérjük a megajándékozott nevét, lakcímét is feltüntetni az átutaláskor.
Minden esetben egyeztetést kérünk a későbbi szállás időpontját illetően telefonon vagy írásban.

Az utalvány készpénzre nem váltható.

Házirend
A Őrségi Szalma Vendégház önálló, saját kerttel, erdővel rendelkezik.

A tulajdonosok nem laknak a vendégház közelében. A sok "tilos" és "nem szabad" mondatok helyett, inkább annyit kérünk, hogy Minden Kedves Vendégünk vigyázzon a testi épségére és a Vendégházunk értékeire, berendezéseire!    

A szállást az érkezés napján 15 órától lehet birtokba venni, és távozáskor kérjük, hogy 10 óráig hagyják el a Vendégházat, hogy a következő Vendégeinknek rendezetten, tisztán tudjuk birtokba adni. Amennyiben 10 óráig nem hagyják el a szállást úgy + 1 napi szállásdíjat felszámítunk.  

A Vendégházban sem dohányozni, sem állatot tartani nem lehet és olyan tevékenységet végezni, szintén nem lehet, amiben a Vendégeink vagy a Vendégházunk megsérülhet. A berendezési tárgyakat kérjük, hogy rendeltetés szerűen használják és a házból ne vigyék ki a kertbe. A házban fatüzelésű kandalló-kályha adja a meleget. A tüzeléshez biztosítjuk az aprófát. A kandalló-kályha üzemeltetését elmondjuk a szállásra érkezéskor, de igény esetén, szívesen segítünk.

Távozáskor, kérjük, hogy ne hagyják bekapcsolva a lámpát, háztartási gépet, főzőlapot és a kandalló-kályhát! Távozáskor a házat zárni kérjük, hogy az értékei biztonságban legyenek. A Vendégeink által hozott értékekre, értéktárgyakra felelősséget nem tudunk vállalni. 

Tűzrakás csak a kijelölt területen és a megengedett időszakban lehetséges, mivel a Vendégház a Natura 2000 tájvédelmi körzetben fekszik, így szigorú szabályok vonatkoznak a nyílt tűzrakásra. Szeles időben, tűzrakási tilalom idején tilos a tűzrakás, de erről mindig tájékoztatjuk az érkező vendégeinket. A tüzet őrizetlenül hagyni tilos! Ez az Őrségi Nemzeti Park területén fokozott figyelmet igényel és fokozottan ellenőrzik!

Reméljük, hogy okozott kár nem keletkezik és így nem kell további szankciókat kezdeményeznünk. 
A normál, tisztességes és megbízható házhasználatot ezúton is köszönjük
Kellemes pihenést és nyugodt, szép napokat kívánunk Vendégeinknek!

Anikó és Endre