HÁZRÓL és a HÁZIREND 

 NTAK reg.szám : MA 21027741

A Vendégházról

Az új építésű (2018) Őrségi Szalma Vendégház teljesen önálló ház. A tulajdonosok nem itt laknak, nem is lesznek jelen csak érkezéskor és távozáskor, így biztosítva Önöknek a nyugodt pihenést. 

A 4 férőhelyes vendégházban 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, kandallós nappali, illetve étkező és egy jól felszerelt konyha található. Ágyneműt, ágyneműhuzatot és törölközőket ( 2 db fürdőlepedő és 1 db kéztörlő) bekészítünk. Konyha felszereltsége: főzőlap, vízforraló, kenyérpirító, mikró, hűtő, filteres kávéfőző+filter+kávé+cukor, edények, tányérok, poharak, evőeszközök, szalvéta, konyharuha, mosogatószer, fa deszkák, nyárs a kinti sütéshez.

Hűvösebb időben a házat felfűtve adjuk át Vendégeinknek, de a további kellemes hőmérsékletről önállóan kell gondoskodniuk a fatüzelésű kandalló-kályhával, ehhez az aprófát biztosítjuk. 

Az őrségi építkezési szokásokat figyelembe véve a ház nincs bekerítve, nyitott a porta. A házhoz egy nagy, fedett kertre, erdőre néző terasz valamint tűzrakó hely és 2 autó számára alkalmas ingyenes parkoló tartozik. 

A Vendégház fedett teraszán: 3 fős, kültéri infraszauna és 4 fős, kültéri masszázs kád, valamint a kertben, kerti pavilon + szalonnasütő + kerti étkező segíti a pihenést.
Kerti pavilonunk "ZÖLD TETŐS" , ahol már kis virágok is nyílnak :)

Kisállat, házikedvenc, dohányzás, tűzgyújtás:
Családunk kutyabarát, de a vendégházban NEM fogadjuk a házi kedvenceket.
Dohányzás a ház belső területén TILOS. ( CO és füstérzékelő felszerelve)
A teraszon kellő odafigyeléssel megengedett.
Tűzgyújtási tilalmat figyelembe kell venni a kerti tűzrakó hely használatakor. 

2021. szeptembertől:
Hatályos Kormányrendelet alapján a szállásra érkező minden Vendégeknek érvényes személyi okmánnyal kell rendelkezni, amelyet az előírásoknak megfelelően, a VIZA okmányolvasó applikáción keresztül fel kell tölteni a szállásadónak.
Bővebben: https://vizainfo.hu/

Tekintse meg galériánkat

NTAK regisztrációs szám: MA 21027741 


Házirend 

 Kedves Vendégünk, kérjük vigyázzon a testi épségére és a vendégház értékei, berendezéseire!

A szállást az érkezés napján 16 órától lehet birtokba venni, és távozáskor kérjük, hogy 10 óráig hagyják el a Vendégházat, hogy a következő Vendégeinknek rendezetten, tisztán tudjuk birtokba adni. Amennyiben 11 óráig nem hagyják el a szállást úgy + 1 napi szállásdíjat felszámítunk. Kedves Vendégeink választhatnak az érkezést illetően és megköszönjük, ha ezt a választott időpontot tartják. Lehet érkezni 18 órakor is, de előre egyeztessük le. :)

A Vendégházban sem dohányozni, sem állatot tartani nem lehet és olyan tevékenységet végezni, szintén nem lehet, amiben a Vendégeink vagy a Vendégházunk megsérülhet. A berendezési tárgyakat kérjük, hogy rendeltetés szerűen használják és a házból ne vigyék ki a kertbe. A házban fatüzelésű kandalló-kályha adja a meleget, ehhez biztosítjuk az aprófát. A kandalló-kályha üzemeltetését elmondjuk a szállásra érkezéskor és igény esetén, szívesen segítünk.

Távozáskor, kérjük, hogy ne hagyják bekapcsolva a lámpát, háztartási gépet, főzőlapot és a kandalló-kályhát! Távozáskor a házat zárni kérjük, hogy az értékeik biztonságban legyenek. A Vendégeink által hozott értékekre, értéktárgyakra felelősséget nem tudunk vállalni.
A kényelmi szolgáltatásokat nagy értékű berendezések biztosítják. Az infra-szaunát és a jakuzzit, csak nagykorúak felügyeletével lehet használni. Gyermeket egyedül
hagyni tilos! A károkozást és a hozzákapcsolódó forgalomkiesést áthárítjuk a károkozó/károkozókra. Kérjük baleset és károkozás elkerülése érdekében, körültekintően használják a vendégház berendezéseit. Köszönjük.

Tűzrakás csak a kijelölt területen és a megengedett időszakban lehetséges, mivel a Vendégház a Natura 2000 tájvédelmi körzetben fekszik, így szigorú szabályok vonatkoznak a nyílt tűzrakásra. Szeles időben, tűzrakási tilalom idején, tilos a tűzrakás. A tüzet őrizetlenül hagyni tilos! Ez az Őrségi Nemzeti Park területén fokozott figyelmet igényel és fokozottan ellenőrzik!

Reméljük, hogy okozott kár nem keletkezik és így nem kell további szankciókat kezdeményeznünk. A normál, tisztességes és megbízható használatot ezúton is köszönjük

Kellemes pihenést és nyugodt, szép napokat kívánunk Vendégeinknek!

Köszönettel,
Anikó és Endre