HÁZRÓL és a HÁZIREND 

A Vendégházról

Az új építésű (2018) Őrségi Szalma Vendégház teljesen önálló ház. A tulajdonosok nem itt laknak, nem is lesznek jelen csak érkezéskor és távozáskor, így biztosítva Önöknek a nyugodt pihenést. 

A 4 férőhelyes vendégházban 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, kandallós nappali, illetve étkező és egy jól felszerelt konyha található. Ágyneműt, ágyneműhuzatot és törölközőket ( 2 db fürdőlepedő és 1 db kéztörlő) bekészítünk. Konyha felszereltsége: főzőlap, vízforraló, kenyérpirító, mikró, hűtő, filteres kávéfőző+filter+kávé+cukor, edények, tányérok, poharak, evőeszközök, szalvéta, konyharuha, mosogatószer, fa deszkák, nyárs a kinti sütéshez.

Hűvösebb időben a házat felfűtve adjuk át Vendégeinknek, de a további kellemes hőmérsékletről önállóan kell gondoskodniuk a fatüzelésű kandalló-kályhával, ehhez az aprófát biztosítjuk. 

Az őrségi építkezési szokásokat figyelembe véve a ház nincs bekerítve, nyitott a porta. A házhoz egy nagy, fedett kertre, erdőre néző terasz valamint tűzrakó hely és 2 autó számára alkalmas ingyenes parkoló tartozik. 

A Vendégház fedett teraszán: 3 fős, kültéri infraszauna és 4 fős, kültéri masszázs kád, valamint a kertben, kerti pavilon + szalonnasütő + kerti étkező segíti a pihenést.
Kerti pavilonunk "ZÖLD TETŐS" , ahol már kis virágok is nyílnak :)

Háziállatok és dohányzás:
A szállás nem dohányzó és nem fogad háziállatokat

2021. szeptembertől:
Hatályos Kormányrendelet alapján a szállásra érkező minden Vendégeknek érvényes személyi okmánnyal kell rendelkezni, (0-100 éves korig) amelyet az előírásoknak megfelelően, a VIZA okmányolvasó applikáción keresztül fel kell tölteni a szállásadónak.
Bővebben: https://vizainfo.hu/

Tekintse meg galériánkat

NTAK regisztrációs szám: MA 21027741 


Házirend 

 Kedves Vendégünk, kérjük vigyázzon a testi épségére és a vendégház értékei, berendezéseire!

A szállást az érkezés napján 15 órától lehet birtokba venni, és távozáskor kérjük, hogy 10 óráig hagyják el a Vendégházat, hogy a következő Vendégeinknek rendezetten, tisztán tudjuk birtokba adni. Amennyiben 10 óráig nem hagyják el a szállást úgy + 1 napi szállásdíjat felszámítunk.

A Vendégházban sem dohányozni, sem állatot tartani nem lehet és olyan tevékenységet végezni, szintén nem lehet, amiben a Vendégeink vagy a Vendégházunk megsérülhet. A berendezési tárgyakat kérjük, hogy rendeltetés szerűen használják és a házból ne vigyék ki a kertbe. A házban fatüzelésű kandalló-kályha adja a meleget, ehhez biztosítjuk az aprófát. A kandalló-kályha üzemeltetését elmondjuk a szállásra érkezéskor és igény esetén, szívesen segítünk.

Távozáskor, kérjük, hogy ne hagyják bekapcsolva a lámpát, háztartási gépet, főzőlapot és a kandalló-kályhát! Távozáskor a házat zárni kérjük, hogy az értékeik biztonságban legyenek. A Vendégeink által hozott értékekre, értéktárgyakra felelősséget nem tudunk vállalni.
A kényelmi szolgáltatásokat nagy értékű berendezések biztosítják. Az infraszauna és a jakuzzi beüzemelését, csak nagykorúak felügyeletével lehet használni. Gyermeket egyedül
hagyni tilos! A károkozást és a hozzákapcsolódó forgalomkiesést áthárítjuk a károkozó/károkozókra. Kérjük baleset és károkozás elkerülése érdekében, körültekintően
használják a vendégház berendezéseit. Köszönjük.

Tűzrakás csak a kijelölt területen és a megengedett időszakban lehetséges, mivel a Vendégház a Natura 2000 tájvédelmi körzetben fekszik, így szigorú szabályok vonatkoznak a nyílt tűzrakásra. Szeles időben, tűzrakási tilalom idején, tilos a tűzrakás. A tüzet őrizetlenül hagyni tilos! Ez az Őrségi Nemzeti Park területén fokozott figyelmet igényel és fokozottan ellenőrzik!

Reméljük, hogy okozott kár nem keletkezik és így nem kell további szankciókat kezdeményeznünk. A normál, tisztességes és megbízható házhasználatot ezúton is köszönjük

Kellemes pihenést és nyugodt, szép napokat kívánunk Vendégeinknek!

Köszönettel,
Anikó és Endre