ÁRAK ÉS FOGLALÁS

NTAK reg.szám : MA 21027741

-Az árak bruttó árak és a teljes házra vonatkoznak.
-A privát, kényelmi szolgáltatások korlátlanul használhatóak
-Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, ami 150 Fő/éj. 
A vendégházba nem fogadjuk a házi állatokat. 
Dohányozni csak a kijelölt, kültéren lehet.  Köszönjük megértésüket. 

Árak

Teljes ház, minimum 2 éjszakára foglalható (kiemelt időszakok kívül)
hétköznap: vasárnap, hétfő, kedd, szerda / éjszaka
hétvége: csütörtök, péntek, szombat / éjszaka
A ház szállására, a teljes ház foglalását és a terasz-wellness korlátlan használatát tartalmazza. 
+IFA 150,- Ft / Éj / Fő, 18 év felettieknek a helyszínre érkezéskor kp-ben fizetendő

LISTAÁR:

Normál időszak, hétköznap 1-2 fő részére          48.000,- /éj / teljes ház
Normál időszak, hétköznap 3-4 fő részére     58.000,-/éj / teljes ház

Hétvégék  1-4 fő részére                                        65.000,-/éj / teljes ház
Kiemelt időszak 1-4 fő részére /min. 3 éjszaka    65.000,-/éj / teljes ház


Kiemelt időszak: 
ünnepek, iskola szünetek, hosszú hétvégék, min. 3 éjszaka
 

Közeli szabad időpontok: 
November nov. 9-től
szilveszteri időpont foglalt


2023. évben kiemelt időszakok, ünnepek, iskola szünetek, rendezvények 
Kiemelt időszak 65.000,- / éj / minimum 3 éjszaka 

2023. október 23- november 5.
2023. december 21-től
Foglalási adatlap


Foglalás menete:

Érkezés és távozás időpontja:

Érkezés napján a szállást 15,30 - 17,00 óráig lehet elfoglalni. Távozáskor kérjük, hogy 10,30 óráig hagyják el a vendégházat, hogy a következő Vendégeinknek rendezetten, tisztán tudjuk birtokba adni. Amennyiben 11 óráig nem hagyják el a szállást úgy + 1 napi szállásdíjat felszámítunk.
Kérjük, hogy a várható érkezésüket, 1-2 nappal korábban jelezzék! Az Önök által megadott érkezési időponthoz képest tervezzük meg a vendégházhoz érkezésünket és a ház felfűtését is.

Foglalás időpontja:

Foglaláskor kérjük az érkezés és távozás pontos időpontját, az érkező vendégek számát, a foglalást intéző vendég nevét, lakcímét, elérhetőségeit (telefonszám és e-mail cím) és az esetlegesen érkező gyermekek életkorát megadni szíveskedjenek. Csak írásban, e-mailen leadott foglalásokat tudjuk fogadni. (Árak és foglalás menü) Amennyiben a megadott elérhetőségen nem tudjuk visszaküldeni a szállásfoglalás igazolását (pl. helytelen telefonszám ill. e-mail cím miatt) akkor a beérkezett foglalást töröljük.

Foglalható minimális éjszakák száma:

A vendégház minimum 2 éjszakára foglalható, de ettől némely esetben eltérhetünk. (Például főszezonban minimum 3 éjszaka foglalható.)

Kisállat, házikedvenc, dohányzás, tűzgyújtás:
Családunk kutyabarát, de a vendégházban NEM fogadjuk a házi kedvenceket.
Dohányzás a ház belső területén TILOS. ( CO és füstérzékelő felszerelve)
A teraszon kellő odafigyeléssel megengedett. 
Tűzgyújtási tilalmat figyelembe kell venni a kerti tűzrakó hely használatakor.

Foglalás, előleg fizetés:

A foglalás véglegesítéséhez a visszaigazolás után, a szállásdíj 50 %-át 2 napon belül kérjük elutalni a megadott számlaszámra. Amennyiben ezen idő alatt nem érkezik meg a befizetés vagy a visszajelzésünkre nem reagálnak, úgy a foglalást töröljük és nem tartjuk tovább a lefoglalt napokat.

A foglaló megfizetése banki átutalással történhet a visszaigazoláskor megadott bankszámla számra. Az utalásnál kérjük, a közlemény rovatban feltüntetni a foglaló nevét és a foglalni kívánt dátumot.

Lemondás feltételei
Amennyiben a lefoglalt, visszaigazolt szállást az érkezés időpontja előtt minimum 31 nappal előbb lemondják, akkor a szállásdíj vagy a foglalóként megfizetett díj 90 %-a jár vissza. (átutalt összeg mínusz visszautalási és egyéb költségek)

A kevesebb, mint 31 nappal előbb lemondott és foglalózott / kifizetett szállásdíjat nem áll módunkban visszatéríteni! A teljes összeg kötbér, szabadidős és üzleti foglalás esetén is. Köszönjük megértésüket!

A lefoglalt időpontok mindenkire nézve kötelezőek és ettől eltérni nem lehet a következő érkező Vendégek kárára. Ha a kedves Vendég a lefoglalt időponthoz képest később kezdi meg vagy előbb távozik a szállásról akkor a Vendégházunkat nem terheli semmilyen anyagi kártérítés.

Amennyiben vendégházunkat érintő, váratlan esemény következik be és nem tudjuk biztosítani Vendégeink részére a szállást, akkor egy általunk ajánlott másik időpontban, vagy a foglalási időpontban egy általunk ajánlott őrségi szálláshelyen oldjuk meg a pihenésüket vagy visszatérítjük a megfizetett szállásdíjat, foglalót megegyezés és lehetőség szerint.

Ajándékutalvány

Vendégházunkban van lehetőség ajándékutalvány vásárlására is. Erről írásban és telefonon szívesen adunk bővebb tájékoztatást. Az utalvány készpénzre nem váltható és SZÉP kártyával sem fizethető!