ÁRAK ÉS FOGLALÁS

NTAK reg.szám : MA 21027741

Közeli szabad időpontok: 
 
Június: 5-7; 9-12 (foglalás alatt)
június: 21-24; (utolsó szabad hétvége júniusban min. 3 éj)
 Július:  20-25; 28-1 (min. 3 éj)
Augusztus: 15-21; 25-1 (min. 3 éj)
Szeptember: 3-7; 10-15; 15-20; 29-3
Október: 09.29-10.03; 6-17; 20-23; 26-
 
szabad időpontokra várjuk az érdeklődést !

  • Az árak bruttó árak és a teljes házra vonatkoznak.
  • A privát, kényelmi szolgáltatások (jakuzzi, szauna) korlátlanul használhatóak.
  • Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, ami 250 Fő/éj és a helyszínre érkezéskor készpénzben fizetendő.
  • Dohányozni csak a kijelölt, kültéren lehet.
  • Szálláshelyünk nem fogad házi-kedvenceket. Köszönjük megértésüket! 


ÁRAK:

(hétköznap: vasárnap, hétfő, kedd, szerda; hétvége: csütörtök, péntek, szombat)

Normál időszak, hétköznap 1-2 fő részére          48.000,- /éj / teljes ház

Normál időszak, hétköznap 3-4 fő részére         58.000,-/éj / teljes ház

Hétvégék és kiemelt időszak  1-4 fő részére       65.000,-/éj / teljes ház


A teljes ház, minimum 2 éjszakára foglalható (kiemelt időszakon kívül). 
Kiemelt, ünnepi és iskolaszüneti időszakokban min. 3 éjszaka foglalható.

Kiemelt időszak: június 17- szeptember 30.

Október 23 - november 3.

2024. December 20- 2025. január 5-ig


Foglalási adatlap


Foglalás menete:

Érkezés és távozás időpontja:

Érkezés napján a szállást 15,30 - 17,00 óráig lehet elfoglalni. Távozáskor kérjük, hogy 10,30 óráig hagyják el a vendégházat, hogy a következő Vendégeknek rendezetten, tisztán tudjuk birtokba adni a vendégházat. Amennyiben 11 óráig nem hagyják el a szállást úgy + 1 napi szállásdíjat felszámítunk.
Kérjük, hogy a várható érkezésüket, 1-2 nappal korábban jelezzék! Az Önök által megadott érkezési időponthoz tervezzük meg a vendégházhoz érkezésünket és a ház felfűtését is.

Foglalás időpontja:

Foglaláskor kérjük az érkezés és távozás pontos időpontját, az érkező vendégek számát, a foglalást intéző vendég nevét, lakcímét, elérhetőségeit (telefonszám és e-mail cím) és az esetlegesen érkező gyermekek életkorát megadni szíveskedjenek. Csak írásban, e-mailen leadott foglalásokat tudjuk fogadni. (Árak és foglalás menü) Amennyiben a megadott elérhetőségen nem tudjuk visszaküldeni a szállásfoglalás igazolását (pl. helytelen telefonszám ill. e-mail cím miatt) akkor a beérkezett foglalást töröljük.

Foglalható minimális éjszakák száma:

A vendégház minimum 2 éjszakára foglalható, de ettől némely esetben eltérhetünk. (Például kiemelt időszakban minimum 3 éjszaka foglalható.)

Kisállat, házikedvenc, dohányzás, tűzgyújtás:
Családunk kutyabarát, előre is köszönjük megértésüket, de a vendégházban
NEM fogadjuk a házi kedvenceket.
Dohányzás a ház belső területén TILOS. ( CO és füstérzékelő felszerelve)
A teraszon kellő odafigyeléssel megengedett. 
Tűzgyújtási tilalmat figyelembe kell venni a kerti tűzrakó hely használatakor.

Foglalás, előleg fizetés:

A foglalás véglegesítéséhez a visszaigazolás után, a szállásdíj 50 %-át 2 napon belül kérjük elutalni a megadott számlaszámra. Amennyiben ezen idő alatt nem érkezik meg a befizetés vagy a visszajelzésünkre nem reagálnak, úgy a foglalást töröljük és nem tartjuk tovább a lefoglalt napokat.

A foglaló megfizetése banki átutalással történhet a visszaigazoláskor megadott bankszámla számra. Az utalásnál kérjük, a közlemény rovatban feltüntetni a foglaló nevét és a foglalni kívánt dátumot.

Lemondás feltételei
Amennyiben a lefoglalt, visszaigazolt szállást az érkezés időpontja előtt minimum 31 nappal előbb lemondják, akkor a szállásdíj vagy a foglalóként megfizetett díj 90 %-a jár vissza. (átutalt összeg mínusz visszautalási és egyéb költségek)

A kevesebb, mint 31 nappal előbb lemondott és foglalózott / kifizetett szállásdíjat nem áll módunkban visszatéríteni! A teljes összeg kötbér, szabadidős és üzleti foglalás esetén is. Köszönjük megértésüket!

A lefoglalt időpontok mindenkire nézve kötelezőek és ettől eltérni nem lehet a következő érkező Vendégek kárára. Ha, a kedves Vendég a lefoglalt időponthoz képest később kezdi meg vagy előbb távozik a szállásról akkor a Vendégházunkat nem terheli semmilyen anyagi kártérítés.

Amennyiben vendégházunkat érintő, váratlan esemény következik be és nem tudjuk biztosítani Vendégeink részére a szállást, akkor egy általunk ajánlott másik időpontban, vagy a foglalási időpontban egy általunk ajánlott őrségi szálláshelyen oldjuk meg a pihenésüket vagy visszatérítjük a megfizetett szállásdíjat, foglalót megegyezés és lehetőség szerint.

Ajándékutalvány

Vendégházunkban van lehetőség ajándékutalvány vásárlására is. Erről írásban és telefonon szívesen adunk bővebb tájékoztatást. Az utalvány készpénzre nem váltható