ÁRAK ÉS FOGLALÁS

2021-ben a szabad időpontok

Árak

Az árak bruttó árak és a teljes házra vonatkoznak.
Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, ami 150 Fő/éj. 

Az árak a 2021-es évre vonatkoznak.

2021. év
Kiemelt időszakban és főszezonban (1 - 4 fő részére) 
(minimum 3 éjszaka foglalható) 
- Ünnepek, hosszú hétvégék (Húsvét, Pünkösd)

- Tavaszi szünet: 2021. 03.26.-04.06.
- Főszezon: 2021. 06. 14 - 09. 30
- Őszi szünet: 2021. 10.22 - 11.02
- Decemberi ünnepi időszak: 2021. 12. 17. - 2022. 01. 02. 


42.000 Ft / éj / teljes ház

Normál időszakban ( 1 - 2 fő részére) hétfő-kedd-szerda

28.000 Ft / éj / teljes ház

Normál időszakban (3 - 4 fő részére) hétfő-kedd-szerda

35 000 Ft / éj / teljes ház

Normál időszakban ( 1 - 4 fő részére) hétvégén

35.000 Ft / éj / teljes ház

5. személy szállás díja 

+5.000 Ft / éj

2022. év
Az árak tervezés alatt, szeptember végére várható

Foglalható időpontok 2021-ben, ami folyamatosan változik:
* Október 21-24 / 3 éj / foglalás alatt
* Nov. 1 - 5. között / min. 2 éj / foglalás alatt
* Nov. 15 - 19 között / min. 2 éj
* Nov. 22 - től
több szabad hétköznap és hétvége - december 28-ig / min. 2 v. 3 v több éj

2022 évre is fogadjuk a foglalási jelzéseket!


Foglalási adatlap

Foglalás menete:

Érkezés és távozás időpontja:

Érkezés napján a szállást 15:00 - 19:00 óráig lehet elfoglalni. Távozáskor kérjük, hogy 10 óráig hagyják el a vendégházat, hogy a következő Vendégeinknek rendezetten, tisztán tudjuk birtokba adni. Amennyiben 10 óráig nem hagyják el a szállást úgy + 1 napi szállásdíjat felszámítunk.
Kérjük, hogy érkezésüket megelőző napon és az érkezés napján minimum. 2 órával előbb jelezzék! 

Foglalás időpontja:

Foglaláskor kérjük az érkezés és távozás pontos időpontját, az érkező vendégek számát, a foglalást intéző vendég nevét, lakcímét, elérhetőségeit (telefonszám és e-mail cím) és az esetlegesen érkező gyermekek életkorát megadni szíveskedjenek. Csak írásban, e-mailen leadott foglalásokat tudjuk fogadni. (Árak és foglalás fülön) Amennyiben a megadott elérhetőségen nem tudjuk visszaküldeni a szállásfoglalás igazolását (pl. helytelen telefonszám ill. e-mail cím miatt) akkor a beérkezett foglalást töröljük.

Foglalható minimális éjszakák száma:

A vendégház minimum 2 éjszakára foglalható, de ettől némely esetben eltérhetünk. (Például főszezonban minimum 3 éjszaka foglalható.)

Foglalás, előleg fizetés:

A foglalás véglegesítéséhez a visszaigazolás után, a szállásdíj 50 %-át 2 napon belül kérjük elutalni a megadott számlaszámra. Amennyiben ezen idő alatt nem érkezik meg a befizetés vagy a visszajelzésünkre nem reagálnak, úgy a foglalást töröljük és nem tartjuk tovább a lefoglalt napokat.

A foglaló megfizetése banki átutalással történhet a visszaigazoláskor megadott bankszámla számra. Az utalásnál kérjük, a közlemény rovatban feltüntetni a foglaló nevét és a foglalni kívánt dátumot.

Lemondás feltételei
Amennyiben a lefoglalt, visszaigazolt szállást az érkezés időpontja előtt minimum 31 nappal előbb lemondják, akkor a szállásdíj vagy a foglalóként megfizetett díj 90 %-a jár vissza. (átutalt összeg mínusz visszautalási és egyéb költségek)

A kevesebb, mint 31 nappal előbb lemondott és foglalózott / kifizetett szállásdíjat nem áll módunkban visszatéríteni! A teljes összeg kötbér, szabadidős és üzleti foglalás esetén is. Köszönjük megértésüket!

A lefoglalt időpontok mindenkire nézve kötelezőek és ettől eltérni nem lehet a következő érkező Vendégek kárára. Ha a kedves Vendég a lefoglalt időponthoz képest később kezdi meg vagy előbb távozik a szállásról akkor a Vendégházunkat nem terheli semmilyen anyagi kártérítés.

Amennyiben vendégházunkat érintő, váratlan esemény következik be és nem tudjuk biztosítani Vendégeink részére a szállást, akkor egy általunk ajánlott, őrségi szálláshelyen oldjuk meg a pihenésüket vagy visszatérítjük a megfizetett szállásdíjat, foglalót megegyezés és lehetőség szerint.

Ajándékutalvány

Vendégházunkban van lehetőség ajándékutalvány vásárlására is. Erről írásban és telefonon szívesen adunk bővebb tájékoztatást. 

Az utalvány készpénzre nem váltható.