ÁRAK ÉS FOGLALÁS

Árak

Az árak bruttó árak és a teljes házra vonatkoznak.
A kényelmi szolgáltatások korlátlanul használhatóak
Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, ami 150 Fő/éj. 
A családunk kutyabarát, de a vendégházban nem fogadjuk a házi kedvenceket. 
Dohányozni csak a kijelölt kültéren lehet.  Köszönjük megértésüket. 

Árak (2022) 
Teljes ház + a kényelmi szolgáltatások korlátlan használatára vonatkoznak
hétköznap: vasárnap, hétfő, kedd, szerda / éjszaka
hétvége: csütörtök, péntek, szombat / éjszaka

Normál időszak, hétköznap / 1-2 fő részére                                    40.000,- / éj / teljes ház
Normál időszak, hétköznap / 3-4 fő részére                                   50.000,- / éj / teljes ház

Normál időszak, hétvégén / 1 - 4 fő részére                                    60.000,- / éj / teljes ház
5. fő + 5000,-Ft/éjszaka
Kiemelt időszak / 4 fő-ig /min. 3 éjszaka  foglalható                    60.000,- / éj / teljes ház
Kiemelt időszak: június 14 - szeptember 30, ünnepek, iskola szünetek, min. 3 éjszaka 

IFA 150,- Ft / Éj / Fő, 18 év felettieknek a helyszínre érkezéskor kp-ben fizethető


Szabad időpontok

  • június 14 - 20
  • június 28 - 1
  • augusztus 29- szept. 8
  • szept. 11-16.; 21-23; 28-30
  • október: 10-13; 16-22; 25-29

A további szabad (nyári-őszi) időpontokért keressenek bátran! 


Foglalási adatlap


Foglalás menete:

Érkezés és távozás időpontja:

Érkezés napján a szállást 15:00 - 17:00 óráig lehet elfoglalni. Távozáskor kérjük, hogy 10 óráig hagyják el a vendégházat, hogy a következő Vendégeinknek rendezetten, tisztán tudjuk birtokba adni. Amennyiben 10 óráig nem hagyják el a szállást úgy + 1 napi szállásdíjat felszámítunk.
Kérjük, hogy a várható érkezésüket, 1-2 nappal korábban jelezzék! Az Önök által megadott érkezési időponthoz képest tervezzük meg a vendégházhoz érkezésünket és a ház felfűtését is.
Mi, nem lakunk a vendégháznál kb 2-2,5 óra a felfűtés+ az odautazásunk 1 óra. 

Foglalás időpontja:

Foglaláskor kérjük az érkezés és távozás pontos időpontját, az érkező vendégek számát, a foglalást intéző vendég nevét, lakcímét, elérhetőségeit (telefonszám és e-mail cím) és az esetlegesen érkező gyermekek életkorát megadni szíveskedjenek. Csak írásban, e-mailen leadott foglalásokat tudjuk fogadni. (Árak és foglalás fülön) Amennyiben a megadott elérhetőségen nem tudjuk visszaküldeni a szállásfoglalás igazolását (pl. helytelen telefonszám ill. e-mail cím miatt) akkor a beérkezett foglalást töröljük.

Foglalható minimális éjszakák száma:

A vendégház minimum 2 éjszakára foglalható, de ettől némely esetben eltérhetünk. (Például főszezonban minimum 3 éjszaka foglalható.)

Foglalás, előleg fizetés:

A foglalás véglegesítéséhez a visszaigazolás után, a szállásdíj 50 %-át 2 napon belül kérjük elutalni a megadott számlaszámra. Amennyiben ezen idő alatt nem érkezik meg a befizetés vagy a visszajelzésünkre nem reagálnak, úgy a foglalást töröljük és nem tartjuk tovább a lefoglalt napokat.

A foglaló megfizetése banki átutalással történhet a visszaigazoláskor megadott bankszámla számra. Az utalásnál kérjük, a közlemény rovatban feltüntetni a foglaló nevét és a foglalni kívánt dátumot.

Lemondás feltételei
Amennyiben a lefoglalt, visszaigazolt szállást az érkezés időpontja előtt minimum 31 nappal előbb lemondják, akkor a szállásdíj vagy a foglalóként megfizetett díj 90 %-a jár vissza. (átutalt összeg mínusz visszautalási és egyéb költségek)

A kevesebb, mint 31 nappal előbb lemondott és foglalózott / kifizetett szállásdíjat nem áll módunkban visszatéríteni! A teljes összeg kötbér, szabadidős és üzleti foglalás esetén is. Köszönjük megértésüket!

A lefoglalt időpontok mindenkire nézve kötelezőek és ettől eltérni nem lehet a következő érkező Vendégek kárára. Ha a kedves Vendég a lefoglalt időponthoz képest később kezdi meg vagy előbb távozik a szállásról akkor a Vendégházunkat nem terheli semmilyen anyagi kártérítés.

Amennyiben vendégházunkat érintő, váratlan esemény következik be és nem tudjuk biztosítani Vendégeink részére a szállást, akkor egy általunk ajánlott másik időpontban, vagy a foglalási időpontban egy általunk ajánlott őrségi szálláshelyen oldjuk meg a pihenésüket vagy visszatérítjük a megfizetett szállásdíjat, foglalót megegyezés és lehetőség szerint.

Ajándékutalvány

Vendégházunkban van lehetőség ajándékutalvány vásárlására is. Erről írásban és telefonon szívesen adunk bővebb tájékoztatást. Az utalvány készpénzre nem váltható.