ÁRAK ÉS FOGLALÁS

Árak

Az árak bruttó árak és a teljes házra vonatkoznak. Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, ami 150 Fő/éj. 

Az árak az idei évre vonatkoznak. A 2021-es árainkat hamarosan közzétesszük. 

Kiemelt időszakban és főszezonban (1-4 fő részére) 
(minimum 3 éjszaka foglalható) 
- Ünnepek, hosszú hétvégék
- Főszezon: 2020. 06. 10 - 09. 30
- Őszi szünet: 2020. 10.22 - 11.02
- Decemberi ünnepi időszak: 2020. 12. 18. - 2021. 01. 03. 


35.000 Ft / éj

Normál időszakban ( 1 - 4 fő részére) 

30.000 Ft / éj

5. személy szállás díja 

+5.000 Ft / éj

DECEMBERI AKCIÓ

(2020. december 17.-ig) 

Hétköznapokon 2 fő részére: 24.000 Ft / éj

Hétvégén 2 fő részére: 30.000 Ft / éj

Hétköznapokon 4 fő részére: 30.000 Ft / éj

Hétvégén 4 fő részére: 30.000 Ft / éj

Foglalási adatlap

Foglalás menete:

Érkezés és távozás időpontja:

Érkezés napján a szállást 15:00 - 19:00 óráig lehet elfoglalni. Távozáskor kérjük, hogy 10 óráig hagyják el a vendégházat, hogy a következő Vendégeinknek rendezetten, tisztán tudjuk birtokba adni. Amennyiben 10 óráig nem hagyják el a szállást úgy + 1 napi szállásdíjat felszámítunk.
Kérjük, hogy érkezésüket megelőző napon és az érkezés napján minimum. 2 órával előbb jelezzék! 

Foglalás időpontja:

Foglaláskor kérjük az érkezés és távozás pontos időpontját, az érkező vendégek számát, a foglalást intéző vendég nevét, lakcímét, elérhetőségeit (telefonszám és e-mail cím) és az esetlegesen érkező gyermekek életkorát megadni szíveskedjenek. Csak írásban, e-mailen leadott foglalásokat tudjuk fogadni. (Árak és foglalás fülön) Amennyiben a megadott elérhetőségen nem tudjuk visszaküldeni a szállásfoglalás igazolását (pl. helytelen telefonszám ill. e-mail cím miatt) akkor a beérkezett foglalást töröljük.

Foglalható minimális éjszakák száma:

A vendégház minimum 2 éjszakára foglalható, de ettől némely esetben eltérhetünk. (Például főszezonban minimum 3 éjszaka foglalható.)

Foglalás, előleg fizetés:

A foglalás véglegesítéséhez a visszaigazolás után, a szállásdíj 50 %-át 2 napon belül kérjük elutalni a megadott számlaszámra. Amennyiben ezen idő alatt nem érkezik meg a befizetés vagy a visszajelzésünkre nem reagálnak, úgy a foglalást töröljük és nem tartjuk tovább a lefoglalt napokat.

A foglaló megfizetése banki átutalással történhet a visszaigazoláskor megadott bankszámla számra. Az utalásnál kérjük, a közlemény rovatban feltüntetni a foglaló nevét és a foglalni kívánt dátumot.

Lemondás feltételei
Amennyiben a lefoglalt, visszaigazolt szállást az érkezés időpontja előtt minimum 31 nappal előbb lemondják, akkor a szállásdíj vagy a foglalóként megfizetett díj 90 %-a jár vissza. (átutalt összeg mínusz visszautalási és egyéb költségek)

A kevesebb, mint 31 nappal előbb lemondott és foglalózott / kifizetett szállásdíjat nem áll módunkban visszatéríteni! A teljes összeg kötbér. Köszönjük megértésüket!

A lefoglalt időpontok mindenkire nézve kötelezőek és ettől eltérni nem lehet a következő érkező Vendégek kárára. Ha a kedves Vendég a lefoglalt időponthoz képest később kezdi meg vagy előbb távozik a szállásról akkor a Vendégházunkat nem terheli semmilyen anyagi kártérítés.

Amennyiben vendégházunkat érintő, váratlan esemény következik be és nem tudjuk biztosítani Vendégeink részére a szállást, akkor egy általunk ajánlott, őrségi szálláshelyen oldjuk meg a pihenésüket vagy visszatérítjük a megfizetett szállásdíjat, foglalót megegyezés és lehetőség szerint.

Ajándékutalvány

Vendégházunkban van lehetőség ajándékutalvány vásárlására is. Erről írásban és telefonon szívesen adunk bővebb tájékoztatást. 

Az utalvány készpénzre nem váltható.