AJÁNDÉKUTALVÁNY

 NTAK reg.szám : MA 21027741

Ajándékozzon élményt és minőségi időt szeretteinek, a családjának és a barátainak egy felejthetetlen őrségi pihenés formájában.

Ajándékutalványunk tetszőleges összegben vagy meghatározott időtartamra vásárolható, az "Árak és foglalás"oldalon található űrlap segítségével. Kérjük, hogy a megjegyzés rovatba tüntessék fel, hogy "ajándékutalvány".

Az ajándékutalvány ellenértékét átutalással lehet kiegyenlíteni. A vásárlás az írásos visszaigazolás után és az összeg megérkezése után válik véglegessé. Az utalványt e-mailben küldjük el névre szólóan, de igény esetén postázzuk is.

Az utalványok a kiállítástól számítva 1 évig érvényesek és ezen időszakon belül bármikor felhasználhatóak, a szabad időpontok függvényében. Beváltáskor az utalvány értéke a honlapunkon feltüntetett, aktuális listaár alapján számított szállásdíjból kerül levonásra, az esetlegesen fennmaradó különbözetet az érkezéskor kell megfizetni. Az utalvány átruházható, de készpénzre nem váltható, az idegenforgalmi adó külön fizetendő a helyszínen.